VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési és Vállalási feltételek:

A Bernice Fashion által müködtetett honlap és ahhoz kapcsolódó telefonos, email, személyes és egyéb formában (Pl: Facebook) leadott ruhamegrendelések kapcsán az alábbi általános szerződési feltételeket határozzuk meg:

1. A Bernice Fashion egyedi ruhakészítési szolgáltatást nyújt megrendelői részére, nem kész (konfekció) árut értékesít. Minden levarrt ruhadarab a megrendelő utasításai szerint és kérésének megfelelően készül el, ezért saját érdekében fokozottan figyeljen a helyes a méret és fazon kiválasztásánál és megrendelésénél.

2. Mivel egyedi megrendelés alapján, a vevő utasításainak és kérésének megfelelően készítjük a ruhákat, ezért felhívjuk a figyelmét arra, hogy a 17/1999 (II.5) kormányrendelet ( a távollévők között kötött szerződésekről) értelmében „olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő” nem lehet - az egyébként távollévők közötti szerződések esetében lévő - elállási jogot gyakorolni!

3. A Bernice Fashion részére leadott megrendelést visszavonni, csak akkor lehet, ha a ruha gyártása, anyagbeszerzése még nem kezdődött meg. Ezek után, csak a Bernice Fashion költségeinek megtérítése mellett van rá lehetőség.

4. Az elkészült ruhadarab - ha az a rendelésnek megfelelően készült el – cseréjére nincs lehetőség! Azt a megrendelő köteles átvenni és kifizetni. Az utólag kért esetleges igazításokat, kisebb korrekciókat amelyek anyagot nem igényelnek, a postaköltség megfizetése mellett, a Bernice Fashion elvégzi, de ezek elvégzéséről előtte a egyeztetni szükséges, és a Bernice Fashion fenntartja a jogot magának, hogy egyedi esetekben ezt megtagadja.

5. Ha a termék nem a megrendelő kérésének megfelelően - méret, szín vagy típus – készült el, akkor azt a Bernice Fashion díjmentesen kíjavítja. A megrendelő csak abban ez esetben igényelheti a megfizetett vállalási díj visszafizetését, ha kijavítás nem vezet eredményre, vagy a Bernice Fashion nem vállalja a kijavítást.

6. Az általános vállalási határidő 28 naptári nap, amely kezdő napja a teljes és végleges megrendelés beérkezése utáni első munkanappal kezdődik. Ha a Bernice Fashion a saját hibájából kifolyólag késik a teljesítéssel, akkor a megrendelés díjából annyiszor 10 % kedvezményt ad, amennyi teljes hetet késik. ( A postára adás dátuma, vagy az értesítés elküldésének dátuma számít - amennyiben személyes átvételről van szó - a vállalt munka teljesítésének időpontja tekintetében). Az előbbiekben elérhető legnagyobb engedmény mértéke 50 % a megrendelés értékéből.

7. Az megrendelő a fenti szerződési feltételeket elfogadja, és ezt a megrendelésével elismeri.


Fizetési lehetőségek:

1.Banki átutalás esetén Ön a vásárlás összértékét (termék(ek) ára + szállítási költség) átutalással egyenlíti ki. Megkérjük, hogy a vásárlás összértékét előre utalja át. Bank neve Bankszámla tulajdonos Bankszámlaszám OTP Soltvadkert Re-cord Mega Kft 11732181-20037783

Címünk: Soltvadkert 6230 Zalka Máté u.51